(Non-member)
2005-09-25 12 views
1) 其實間野d 野食OK, 有d 好好食, 有d 嘛嘛..最抵讚係d 桃包, 好好味~ 入面d 蓮蓉正~ 個包又好軟~2) 地方就幾fresh & clear, 算OK, 不過好多人囉3) 服務就OK 啦, 態度都唔錯, 只係衰最後我叫個呀姐幫我上甜品, 就等左好耐好耐都冇野黎囉! 攪到我又要再叫多次人黎跟一跟, 然後先即刻上番d 生果盤& 桃包4) 最可惜係, 價錢好貴, 完全唔抵食!! d 野食完全唔值果個價!!5) 個+ 1 佢計得好鬼貴......呃錢咁滯囉!白飯一個又要$8, 氣水就平d $10 三支我地叫左兩份$1280 Dinner + 4 個白飯+ 12支氣水最後埋單就3 千幾左右我諗, 18個人分都要成$171 一個人!! 真係好唔抵! 貴!!講真, 我又唔覺得佢好食到呢個價錢囉又唔明點解個+1 收到咁死貴..都係唔掂架喇! 唔會再黎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

3) 服務就OK 啦, 態度都唔錯,

5) 個+ 1 佢計得好鬼貴......呃錢咁滯囉!

白飯一個又要$8, 氣水就平d $10 三支

最後埋單就3 千幾左右我諗, 18個人分
都要成$171 一個人!! 真係好唔抵! 貴!!

講真, 我又唔覺得佢好食到呢個價錢囉
又唔明點解個+1 收到咁死貴..