2019-03-01 41 views
今日揸車過咗嚟尖沙咀接女朋友收工,我地今日揀咗朋友介紹呢間位於尖沙咀寶勒巷度食串燒呀。原來餐廳都幾近地鐵站㗎,由N2出口行幾分鐘就到,早知唔揸車😅 咁近唔使餓親女朋友呀。講下環境先 餐廳門口擺咗一行既Bar枱 可能太早去關係,唔太多人,但夜D去好適合同朋友摸下酒杯底傾下計,留意番佢地收1:30㗎 唔會太晏去呀Haha我同女朋友揀咗入去食。餐廳入邊既擺設都好靚,加上靚靚的柔和既燈飾坐得都幾舒服 。好了,我地開始揀野食了,入面都有好多種類俾我哋揀,女朋友有選擇困難症,所以全部由我包辦,我要推介大家既係「海鹽燒牛肩胛」「海鹽燒王牌牛舌」「燒豬頸肉串」<-呢個一定要揀(沙嗲汁)「燒珍寶大扇貝」其他都過不失 唔錯飲品就揀咗益力多沙冰 我同女友都試過好好飲,佢唔太甜又唔太淡調味調得好好總括嚟講 串燒如果可以多番dd醬汁就好了Btw下次會飛甩女友,帶埋成班Fd 飲吓嘢食下串燒摸下酒杯底👍🏼👍🏼
今日揸車過咗嚟尖沙咀接女朋友收工,
我地今日揀咗朋友介紹呢間位於尖沙咀寶勒巷度食串燒呀。
我要推介大家既係
「海鹽燒牛肩胛」

「海鹽燒王牌牛舌」

「燒豬頸肉串」<-呢個一定要揀(沙嗲汁)

「燒珍寶大扇貝」

其他都過不失 唔錯

總括嚟講 串燒如果可以多番dd醬汁就好了
Btw下次會飛甩女友,
帶埋成班Fd 飲吓嘢食下串燒摸下酒杯底👍🏼👍🏼
益力多沙冰