2024-02-25 619 views
第一次黎呢間酒店,金鐘出口行12分鐘終於搵到,建議taxi或者開車黎,方便些~呢間好合適拍照📷也可以聽豎琴,但佢係第一間熄燈趕我地走的酒店,或許有下場自助晚餐吧!平時聞說坐到7點,真可惜!今次為慶祝好友結婚而食,每人約$285,感謝其中一位好友團購搶買大成功!新年之際,又可以收到大家利是🧧,又可以食個好味英式下午茶,但係半島酒店、四季酒店就更好食好多,不過文華東方+FW 1881 house就差過呢間呢間鬆餅係差過半島又細過半島,咸點如火腿芝士三文治、煙燻三文魚盒子反而唔錯👍其中一個甜點好似珍珠,但唔會太sweet☺️而綠色的甜點最被大家嫌棄,飲品係氣泡水同埋香檳,當然伯爵茶必不可少!