2024-05-08 9 views
點餐前店員會拎一盒封乾既意粉sample為我地介紹,手工意粉係呢間餐廳一大特色,有D意粉加左薯仔,會另有口感。Fresh Green Salad除左D 菜同車厘茄好新鮮爽口之外,特別既地方係個Parmesan cheese 係脆片既形態,食落更有口感。個汁既味道調得好好,好清新既酸酸甜甜,mushroom 暖暖的。𝖧𝖺𝗇𝖽𝗆𝖺𝖽𝖾 𝖯𝖺𝗉𝗉𝖺𝗋𝖽𝖾𝗅𝗅𝖾 𝖡𝗈𝗅𝗈𝗀𝗇𝖾𝗌𝖾我好鍾意呢款呀,真係唔同平時食既肉醬意粉。首先佢係手工闊麵,每一條闊麵煙靭又大片,可包住D肉醬。其次肉醬好濃郁好香甜同埋肉粒都好多,比較濃稠,容易停留係意粉度,真心好好味,basic得黎真係必食。𝖫𝗂𝗇𝗀𝗎𝗂𝗇𝖾 𝖺𝖾𝗅𝗅𝗈 𝖵𝗈𝗇𝗀𝗈𝗅𝗈蜆肉寛條麵,蜆肉份量都好多,清酒味濃,另外蒜味同鯷魚味道都強,寬條麵彈牙,幼D,好有香氣。𝖧𝗈𝗆𝖾𝗆𝖺𝖽𝖾 𝖦𝖾𝗅𝖺𝗍𝗈 (madagascar vanilla)香滑既vanilla 𝗀𝖾𝗅𝖺𝗍𝗈,入口即融。如果喜歡品酒,呢度既氣氛環境同埋standard 質素都非常適合。我地個日飲coke only,,下次可以再試酒。晚餐呢度full house!! 同埋餐廳位置係corner位

Fresh Green Salad

𝖫𝗂𝗇𝗀𝗎𝗂𝗇𝖾 𝖺𝖾𝗅𝗅𝗈 𝖵𝗈𝗇𝗀𝗈𝗅𝗈

香滑既vanilla 𝗀𝖾𝗅𝖺𝗍𝗈,入口即融。

晚餐呢度full house!! 同埋餐廳位置係corner位,其實好chill,清清靜靜亦都有好氣氛。呢個素質同地段,價錢都公道。