2024-03-25 83 views
Gram Cafe & Pancakes🇯🇵💴係來自日本大阪既人氣過江龍餐廳,主打多款班戟和輕食,有招牌石板街、Tiramisu、焦糖香蕉等口味,相信大家都唔會陌生😍😍今日突然間心血來潮、㷫烚烚想食下pancakes,兩個人一收工一窩蜂去!!🏳️‍🌈🥞雜果朱古力pancake $108厚厚既pancake 幾有好感煙靭,有豐富嘅牛油味道埋雞蛋味道,菜式繽紛見到都覺得開心🌈🍪焦糖脆脆 $118另一個pancake嘅質感完全唔同,係鬆泡泡彈吓彈吓,好fluffy一拎開個膠 就好似瀑布咁咁,cream cheese 醬料都流曬出嚟,少少鹹香嘅味道仲有好多餅碎,令到個pancake更加有口感❤️❤️😍

🥞雜果朱古力pancake $108

🍪焦糖脆脆 $118
仲有好多餅碎,令到個pancake更加有口感❤️❤️😍