2021-05-11 300 views
今日難得放半日假同媽咪去左尖沙咀行街食飯,平時同媽咪食嘢唔係飲茶就係飲茶🤣想帶佢去間潮啲嘅餐廳打下卡食下嘢,所以最後帶左佢去Mamaday食😋呢個Pizza真心覺得特別得嚟又好好食,最想讚嘅位係蟹肉一啲都唔吝嗇,啖啖都食到好香嘅蟹肉味👍🏻同埋咸蛋味無諗過係咁夾😽好jeng!!已經諗住下次要再encore~至於牛扒就無得揀幾成熟,味道不過不失,但以唔係專食扒類嘅餐廳,我覺得已經做得唔錯,食再有啲滯嘅時候仲可以食側邊啲紅莓,讚😻😻呢件蛋糕媽咪係超讚好,第一紫薯味係一啲都唔假🤣食得出係真紫薯,中間白色果層有啲豆腐味,唔肯定係咪豆腐🤭但mix埋紫薯一齊食一啲都唔漏,真心值得一齊😍
好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩咩叫減肥

美利堅合眾國草飼牛扒扒扒