2020-02-14 687 views
由於要同朋友慶生,決定食啲開心啲嘅嘢見呢間餐廳好多好評就決定試下!一入門口就見到廚師係個大爐都焗pizza,好有風味!門口仲有部懷舊遊戲機,好有趣~因為我哋有6個人,所以一早book咗位~7:30去到,現場所見都幾多人!我哋見枱枱都有叫Garlic Cheese Bread,其他人又有推薦,所以就叫嚟試!Garlic  Cheese Bread一上枱,不得了!香到爆,我同朋友都等唔切!要食啦!!個包係偏煙韌,有咬勁!蒜味頗重,值得試下!特別想介紹下中間個番茄salsa!點完再食,個味道會有所提升!Pizza方面我哋叫咗兩個13寸!一個係Summer of Love 1967, 另一個就係My Parma!一嚟到有啲比佢個size嚇親,勁大!絕對夠食!一塊係平時嘅2倍可能因為我地6個人所以幫我地預先切好哂份量Summer of Love 1967入面有水牛芝士,番茄,Capicolla Ham,意大利肉腸,菠蘿同埋蜜糖!啖啖都好足料,又惹味!My Parma顧名思義就係用parma ham做主調,估唔到咁樣嘅pizza有幾好食,唔會過咸!而且有大量mozzarella6個食人咗呢幾樣嘅已
由於要同朋友慶生,決定食啲開心啲嘅嘢

見呢間餐廳好多好評就決定試下!
一入門口就見到廚師係個大爐都焗pizza,好有風味!
門口仲有部懷舊遊戲機,好有趣~

因為我哋有6個人,所以一早book咗位~
7:30去到,現場所見都幾多人!

個包係偏煙韌,有咬勁!蒜味頗重,值得試下!

Garlic Cheese Bread

Pizza方面我哋叫咗兩個13寸!

一嚟到有啲比佢個size嚇親,勁大!絕對夠食!
一塊係平時嘅2倍

可能因為我地6個人所以幫我地預先切好哂份量

Summer of Love 1967

啖啖都好足料,又惹味!

My Parma

而且有大量mozzarella

6個食人咗呢幾樣嘅已經飽到傻

值得一提係呢間餐廳不設切餅費架,另外侍應都好有禮貌,會不停幫你斟水!Service 一流

Garlic Cheese Bread
Summer of Love 1967