⸜ 𝐆𝐫𝐚𝐦 𝐜𝐚𝐟𝐞 & 𝐩𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞𝐬 ⸝‍前幾日去尖沙咀食飯之後好想食甜品上網睇呢間班戟好似好好食咁😍所以就揀左呢間去試試!≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣我哋搭扶手一上去就望到有棵大樹係餐廳入面好好彩咁啱有客人走所以就唔洗排隊!我上網見個個都要排隊 大家要就番少少時間≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣- ̗̀ 𝐅𝐫𝐞𝐬𝐡 𝐅𝐫𝐮𝐢𝐭 𝐘𝐨𝐠𝐮𝐫𝐭 & 𝐏𝐫𝐞𝐦𝐢𝐮𝐦 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞 𝐏𝐚𝐫𝐟𝐚𝐢𝐭 ‪ ̖́- $98鮮果乳酪梳乎厘班戟芭菲 呢個係我見到已經覺得好靚好靚😝面頭有三粒勁Q嘅棉花糖同一球雪糕中間有好多新鮮嘅生果😝生果出乎意料地甜!勁開心底層就有梳乎厘同乳酪😚多層次到好似開緊禮物咁- ̗̀ 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥𝐢𝐳𝐞 𝐛𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 ‪ ̖́- $98焦糖香蕉班戟賣相好靚🥰香蕉上面有一層薄薄嘅焦糖本身香蕉細膩糯滑 再加脆脆的焦糖口感好特別 班戟比較扎實 可以點忌廉同糖漿🥰≣≣≣≣≣✿≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣≣今次食飽飽先去食😝下次要食佢原味p

⸜ 𝐆𝐫𝐚𝐦 𝐜𝐚𝐟𝐞 & 𝐩𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞𝐬 ⸝‍
前幾日去尖沙咀食飯之後好想食甜品
上網睇呢間班戟好似好好食咁😍
所以就揀左呢間去試試!

我哋搭扶手一上去就望到有棵大樹係餐廳入面
好好彩咁啱有客人走所以就唔洗排隊!
我上網見個個都要排隊 大家要就番少少時間

香蕉上面有一層薄薄嘅焦糖
本身香蕉細膩糯滑 再加脆脆的焦糖
口感好特別 班戟比較扎實
可以點忌廉同糖漿🥰
今次食飽飽先去食😝下次要食佢原味pancake!!
位置好方便 而店入面坐得好舒服😍

Gram cafe & pancakes (尖沙咀)
地址:尖沙咀彌敦道100號The ONE 4樓L408舖