2024-05-14 50 瀏覽
🌃今晚嚟咗觀塘海濱匯食飯🍚 吹下晚風 幾舒服 🌊🍷飲酒放鬆一下 呢一間今年都幾出名popular 嘅西餐廳🍽🍽 Flames食飯 晚市真係坐滿人 呢度裝修好有現代感 有一種高級感覺 ⭐️坐得好舒服呢度最啱happy hour🍹或者食晚餐🍽 感覺有種奢侈but chill feel 但係又好放鬆 又可以坐戶外嘅sofa唞啖氣🌙好鍾意呢度服務亦都好好呀 落單上菜都好快今晚食咗個 呢度嘅pizza🍕 都幾出名 我就點咗 ⭐️巴馬火腿火箭菜薄餅🍕 $168手工意粉即叫即製 配料勁多 好吸精 好滿足 配料有 巴馬火腿 火箭菜🌱 車厘茄🍅 聖馬澤諾蕃茄 巴馬臣芝士 馬蘇裡拉芝士🧀⭐️紅酒燴牛面肉草菇扁意粉🍝$148牛面肉份量好多 個醬汁調味得好好 食一啲都唔油膩好易入口 好有果腹咁🩷⭐️新鮮黑松露蘑菇扁意粉 $138較為清淡 黑松露好多好香 感覺高級 個cream唔算好油膩 好易入口 pasta 煙煙靭靭 熱辣辣上好好食 🍝⭐️紅酒揀咗杯🍷Merlot好易入口又好香呢間餐廳我好滿意 💞裝修好靚🍹 嘢食又好食 唔算好貴 菜式精美 又好食 好想再revisit🌃🌙

好鍾意呢度服務亦都好好呀 落單上菜都好快今晚食咗個

呢度嘅pizza🍕 都幾出名 我就點咗