之前行過都見到要排隊,加上去果日係公眾假期🎊,所以就喺商場app度攞左飛先~去到門口都好好彩咁嗌到我地🥰但臨入去先見到門口有寫每人低消$200就有啲卻步,不過一場黎到同埋門口又企左好多人等緊,冇理由吾入去㗎嘛🙈🙈值得一提嘅係佢提供嘅水係暖嘅檸檬水🍋,唔係普通tap water👍🏻身為黑松露控見到有黑松露薯條🍟梗係即刻嗌黎試下啦,但點知就有啲伏齋食冇醬嘅薯條係唔錯嘅,黑松露醬都係正常嘅,但啲醬淋左喺薯條上面,搞到啲薯條淋哂😢,放左一陣都已經凍哂,吾太推薦大家嗌但大家如果想食嘅話,建議嗌醬另上,會好好多!諗唔到食咩嘅,嗌呢個實冇死!個海膽忌廉汁好濃好creamy,個麵都好彈牙,每一啖都掛到好多汁一齊食,好正啊😍今次係我第一次試食海膽,佢一啲都唔苦,反而幾鮮甜,仲幾大條添🤭男朋友試完話唔鍾意食,最後比埋我食😋帶子大大粒好煙韌,好有咬口,蟹肉都比得幾多👍🏻個汁好濃,我自己就覺得有啲濃得濟,可能食開重口味嘅會鍾意🤔食左幾啖已經覺得好漏,不過啲煙肉幾好食,幾煙韌👍🏻如果有得比我再揀過,我會揀試下另一款主食😬我不嬲對班戟疏乎厘都冇乜興趣,但睇食評個個都話好正,同埋好多枱客都食緊,加上我地叫左嘅野未達

Black Truffle Cheese Chips

但大家如果想食嘅話,建議嗌醬另上,會好好多!
Sea Urchins & Scallop Linguine

諗唔到食咩嘅,嗌呢個實冇死!
Pancetta Carbonara

Bultery’s Pancake

我不嬲對班戟疏乎厘都冇乜興趣,但睇食評個個都話好正,同埋好多枱客都食緊,加上我地叫左嘅野未達到最低消費就決定試下
個pancake整得好出色🥞,好綿☁️,空氣感好強,入口即溶,配埋糖漿一齊食真係冇得頂💯
放喺隔離嘅水果🍓🥭🫐都好fresh,好鮮甜😋
最後埋單加一後都要$525,但絕對會為左個pancake encore😋
2022-12-27
Bultery’s Pancake
  • Sea  Urchin  &  Scallop  Linguine
  • Bultery’s  Pancake
  • 新鮮海膽香煎帶子蟹肉海膽忌廉汁意粉