2024-02-19 1478 瀏覽
呢間係我多次回訪嘅餐廳今次同朋友嚟食飯 食物仍然保持水準呢間係𝑻𝒉𝒆 𝑷𝒂𝒏𝒕𝒓𝒚嘅姊妹店平時食開𝗣𝗮𝗻𝗰𝗮𝗸𝗲 今次轉叫𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁裝潢典雅又靚 啱晒同朋友食飯// 𝗪𝗵𝗶𝘁𝗲 𝗪𝗶𝗻𝗲 𝗠𝘂𝘀𝘀𝗲𝗹𝘀 $𝟳𝟵 //青口新鮮肥美,肉質鮮甜嫩滑。忌廉汁用咗白酒、蒜蓉、小茴香同埋忌廉煮成,伴碟嘅多士烤得好香脆,配上青口一齊食,好滋哋!// 𝗦𝗲𝗮 𝗨𝗿𝗰𝗵𝗶𝗻 & 𝗦𝗰𝗮𝗹𝗹𝗼𝗽 𝗟𝗶𝗻𝗴𝘂𝗶𝗻𝗲 $𝟭𝟳𝟴 //鍾意海膽必點呢款意粉🍝用咗蟹肉海膽忌廉汁,每條意粉都掛滿醬汁,有濃濃嘅海膽忌廉香氣。仲配有新鮮嘅海膽及帶子,鮮甜無比。// 𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗙𝘂𝗱𝗴𝗲 𝗙𝗿𝗲𝗻𝗰𝗵 𝗧𝗼𝗮𝘀𝘁 $𝟵𝟴 //法式多士蛋味好香,配上榛子醬、烤棉花糖、杏仁片,口感好豐富!再食啖朱古力雪糕,真係冰火交融!// 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗣𝗶𝘀𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲 $𝟳𝟴 //凡係開心果味都好正!呢杯𝗠𝗶𝗹𝗸𝘀𝗵𝗮𝗸𝗲極濃開心果味,仲有開心果碎粒,飲落好有咬口,加左牛奶特別香滑。
呢間係我多次回訪嘅餐廳
今次同朋友嚟食飯 食物仍然保持水準