2024-05-08 50 瀏覽
相約朋友嚟到新城市廣場,上OpenRice 大熱推介呢間餐廳”butlery “我哋見到個裝修都幾靚,環境亦都舒服,有啲歐陸風格,睇完餐單,亦都適合小朋友口味同慶祝生日。我哋為了避開高峰人潮提前5:49開始用餐,不用等位✌🏻Pancetta Carbonara 🍝卡邦尼意粉,軟硬適中,煙肉香口,醬汁香滑夠Creamy,味道好味😋雞肉溫泉蛋沙律🥗新鮮沙律菜配有雞肉,車厘茄,煙肉,麵包粒,沙律醬,口感清爽,健康開胃。安格斯牛肉肉醬拌麵+溫泉蛋🍝因為小朋友食,所以我哋將溫泉蛋轉了炒蛋😂安格斯牛肉碎香濃蕃茄味,闊條麵煙靭,濃郁好味。Pancake鬆軟,滿滿的空氣感,面頭有層薄薄焦糖及雲呢拿吉士醬,配搭香蕉同士多啤梨,大人小朋友都愛吃😋

Pancetta Carbonara 🍝

雞肉溫泉蛋沙律🥗