2024-05-07 229 瀏覽
今日去左旺角兆萬中心一間食韓式燒肉既平昌,一開𨋢門會好surprise,係個韓風滿溢嘅地方,會即刻感受到佢嘅獨特風格同氛圍,好似置身喺韓國一樣。佢嘅環境裝修真係滿滿嘅韓式元素,感覺就好似去左東大門個邊既燒肉店咁,佈置得好正丫👍👍勁鍾意用手機下單簡野食💖,真心方便,又唔洗等侍應路過先比到單佢,又唔會忙得滯張單唔見左咁,而且好快送到d野,感覺唔到五分鐘d野食就到咁👍👏👏咁我簡左個大君御膳,食物選擇好多,牛肉,牛舌,豬肉同雞肉。而且,佢哋嘅食物質素絕對唔會令你失望。每一款肉都新鮮嫩滑,一燒就散發出誘人嘅香氣。仲有配菜同湯品,例如新鮮嘅生菜,泡菜同芽菜,令你可以自由搭配,創造出屬於自己嘅獨特口味。佢哋嘅服務仲好貼心,會留意你嘅需求。例如,佢哋會主動問你需唔需要換燒板,確保你嘅燒肉體驗始終保持最佳狀態。佢哋嘅團隊真係好細心,照顧到每一位客人嘅需要。下次我會想食君子御膳,多d海鮮食,重點可以燒蠔丫,又有埋醬油蟹同蝦🤤🤤🤤