2024-01-10 42 瀏覽
之前食過呢間Cafe既甜品 覺得好好食 今次第二次黎食就想試下佢地既鹹食 見佢地平日既午餐有意粉 不過星期六日個啲就冇 我地今次叫左個九州漢堡扒多士 賣相好靚 好大份 漢堡扒好大塊好厚身 食落個醬係甜甜地幾好味 漢堡扒有肉汁 唔會乾爭爭 另外仲有一隻糖心蛋 新鮮沙律菜 菇同埋蕃茄 全部都好新鮮 多士依然都係煎到金黃色好厚身 外脆內軟 食落甜甜地 都係咁好味甜品叫左個牛乳軟雪糕Basque芝士蛋糕 原味售罄 得返抹茶味 牛乳雪糕好香好濃牛奶味 好滑身 抹茶芝士蛋糕好重芝士味同埋抹茶味 中意抹茶既一定要試下飲品叫左杯冰牛乳八女抹茶 見到呢杯飲品都幾多人叫 係一杯有漸變既飲品俾人打卡 上面係牛乳 下面係好香濃既抹茶 但飲落係一杯比較普通既抹茶鮮奶 正正常常整體黎講 食物好味 多選擇 價錢合理 值得一試

整體黎講 食物好味 多選擇 價錢合理 值得一試
冰牛乳八女抹茶
牛乳軟雪糕 Basque芝士蛋糕(抹茶)
九州漢堡扒多士
冰牛乳八女抹茶
牛乳軟雪糕 Basque芝士蛋糕(抹茶)
九州漢堡扒多士