Butlery 橙色🍊嘅門面又靚又型格,  我喺遠處已經留意到👀,一於試試!裡面環境好舒服☺️,法式風格裝修📸,營造休閒氣氛,但又不失高貴!講咗甜品先!好人讚Butlery 嘅Pancake🏆, 真係好好食! Banoffee Creme Brulee Pancake📸🥇 厚班戟配拖肥醬、雲呢嗱吉士醬、脆焦糖及水果🤤。個班戟整得好好,夠厚夠鬆軟,而且蛋香味濃。其他配搭份量同味道都啱啱好,錦上添花。🙌超推介🙌Apple Crumbe French Toast🍎🍞,我本身對蘋果金寶有情意結。烤紅梅酥餅碎👍係Butlery呢道甜品嘅攞分位,為呢一度甜品嘅增加香脆嘅口感。All Day Brekky 配招牌厚pancake好特別😛,食正餐之餘食埋甜品,一次過滿足兩個願望✌️。我仲試咗Buttermilk Chicken Waffle👅,呢個配搭我真係第一次見,又係一次過滿足兩個願望。Buttermilk Chicken🍗睇個名都知邪惡,調味的確非常好食,而且真係做到外脆內軟👍。胃口好好我仲試埋Chicken & Cheese Quesadilla🌮,我一向都鍾意食呢類餡餅,有肉有芝士而且有唔同香料

胃口好好我仲試埋Chicken & Cheese Quesadilla🌮,我一向都鍾意食呢類餡餅,有肉有芝士而且有唔同香料!呢款墨西哥餡餅落咗一種特別嘅香料🤫,我就唔劇透大家自己嚟試下😋。

Butlery無論係食物味道👍、價錢👍、服務餐廳👍及環境👍,都冇咩可以挑剔!真係必食推介!我相信我都好快會再食😅,因為餐牌上仲有好多嘢想試。
Banoffee Creme Brulee Pancake
Apple Crumbe French Toast
All Day Brekky
Buttermilk Chicken Waffle
Chicken & Cheese Quesadilla
  • Banoffee Crème Brûlée Pancake