OPPA Coffee Bar Restaurant

話說睇openrice,見到依間韓國餐廳咁多人like,決定同朋友走去試一試。點知去到,出面真係好多人排隊,同個朋友等半個鐘先入到去 ,不過原來可以打電話去book。之後入去坐低食,叫咗個原味Mix辣味炸雞,同海鮮蛋漿熔岩炒飯。先講個炸雞,大致上都好食,但未入間餐廳前,見有食完啲人行出嚟話啲炸雞好似食KFC,點知食完真係有嗰種感覺🤣🤣至於個炒飯,就贏在個特色同好食,但輸咗個口咁。或者未必適合我嘅口味!🤣🤣所以整體上,食物ok,但未去到太好食,價錢頗為昂貴,加上個朋友唔係食好多,如果一大班friend去食就比較好。

海鮮蛋漿熔岩炒飯
原味mix辣味炸雞
2022-07-20
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)