要數好食既餃子店,豐信餃子店一定係好多人心目中榜上有名🤩餃子種類算多,除左餃子好食,佢地既湯都係好好飲,堂食外賣都長期多人,而且價錢抵食,最平$39有7隻餃子。要數缺點,我諗就只有要等😂1️⃣ 芝士粟米鮮肉餃($45/7隻)(金沙餃+$17) 金沙餃超級邪惡但係係必食推介!餃子被滿滿既鹹蛋黃碎包圍😈好香好好食!配埋芝士內餡係絕配!芝士味道唔算好濃,配上粟米甜甜地。  👉雙拼香菇鮮肉餃+$2 另外香菇鮮肉餃都菇同肉既比例唔錯,香菇味道配上金沙餃都唔會失色。  2️⃣南瓜粟米鮮肉餃($42/7隻) 揀左煎餃雙拼,煎餃底面都香脆,一食落口好脆口,入面食到南瓜蓉天然既甜味👍  👉雙拼紫菜鮮肉餃+$2 紫菜餡料好紮實,紫菜比起肉既份量更多,感覺健康啲。  3️⃣麻辣白菜鮮肉餃($42/7隻) 呢款就揀左湯餃既雙拼,湯底係椰子海帶鮮雞豬骨濃湯,湯底清甜,就咁飲都好好飲🤤湯餃粒粒飽滿,餃子皮唔會好厚,入面包滿餡料。麻辣味道唔會好油,食到辣味得黎,配上白菜鮮肉,鍾意食辣既人一定鍾意❤️  👉雙拼紫甘藍粟米鮮肉餃+$2 出面好似好少見有紫甘藍既餃子,紫甘藍爽脆,肉菜比例啱啱好😌  4️⃣秘汁鹵蛋($19) 鹵蛋入味,唔會
1️⃣ 芝士粟米鮮肉餃($45/7隻)(金沙餃+$17)
芝士粟米鮮肉餃
👉雙拼香菇鮮肉餃+$2
香菇鮮肉餃
 2️⃣南瓜粟米鮮肉餃($42/7隻)
南瓜粟米鮮肉餃
👉雙拼紫菜鮮肉餃+$2
紫菜鮮肉餃
 紫菜餡料好紮實,紫菜比起肉既份量更多,感覺健康啲。

3️⃣麻辣白菜鮮肉餃($42/7隻)
麻辣白菜鮮肉餃
 👉雙拼紫甘藍粟米鮮肉餃+$2

紫甘藍粟米鮮肉餃
出面好似好少見有紫甘藍既餃子,紫甘藍爽脆,肉菜比例啱啱好😌
 4️⃣秘汁鹵蛋($19)
鹵蛋入味,唔會好鹹。
5️⃣涼拌海蜇($22)
爽口,食落好開胃。
6️⃣香煎豆腐($19)
 有三大件,不過都要等一陣先煎到出黎。
芝士粟米鮮肉餃
香菇鮮肉餃