朋友話黎食呢間水餃,見過唔少人介紹,仲要幾多人排隊,但我試完就覺得冇咩特別。————————先講餃子皮,真係好薄,而且好大隻,多餡,唔錯。-湯底係椰子海帶鮮雞豬骨濃湯,應該唔係味精湯但真係冇咩特別,味道好淡。- 🔸紫甘藍粟米鮮肉餃拼芫茜鮮肉餃 $51/10隻🔹紫甘藍粟米鮮肉餃原來紫甘藍即係紫色既椰菜😂食落幾juicy,口感爽脆,但粟米既存在感就冇乜。評分:🌕🌕🌕🌖🌑-🔹芫茜鮮肉餃芫茜味有,但味道唔算出,ok啦。評分:🌕🌕🌕🌖🌑-🔸甜蜜蜜雞中翼 $22/3隻瑞士雞翼,雞肉幾嫩滑👍🏻評分:🌕🌕🌕🌖🌑-🔸香煎豆腐 $12/3件好油😂😂冇咩特別評分:🌕🌕🌕🌘🌑-🔸菊花蜜 $10/枝甜到傻左,唔好飲。評分:🌕🌑🌑🌑🌑-2個朋友都叫左芝士粟米餃,隻隻餃個皮爛哂😑其他餃子同湯底都一般,唔值得我排隊等咁耐。
————————
先講餃子皮,真係好薄,而且好大隻,多餡,唔錯。
🔸紫甘藍粟米鮮肉餃拼芫茜鮮肉餃 $51/10隻
🔹紫甘藍粟米鮮肉餃

🔹芫茜鮮肉餃
芫茜味有,但味道唔算出,ok啦。
🔸甜蜜蜜雞中翼 $22/3隻
瑞士雞翼,雞肉幾嫩滑👍🏻
甜蜜蜜雞中翼

🔸香煎豆腐 $12/3件
好油😂😂冇咩特別
評分:🌕🌕🌕🌘🌑
香煎豆腐

🔸菊花蜜 $10/枝
甜到傻左,唔好飲。
評分:🌕🌑🌑🌑🌑
甜蜜蜜雞中翼