2021-05-23 1540 views
朋友仔今日帶我嚟呢間🤩老字號上海菜館食晚餐🥣,佢話裝修咗之後光猛咗同乾淨咗!餐廳唔算大,座位有少少🤏窄😂。朋友仔鍾意食🐑羊肉就揀咗呢個🌶水煮羊肉,味道十分之唔錯,夠香夠辣🌶,不過羊肉係好似打邊爐嗰啲肥羊片,但最吸引我哋🤩嘅係底下嗰啲吸晒汁嘅薯粉!我好耐都冇🤤食過鱔糊,所以我就揀咗呢個鱔糊炒粗面😋,味道唔錯,但最驚喜嘅係啲鱔好🤩爽口,唔會❌𣺉啤啤咁👍!另外我哋仲叫咗一籠小籠包🤤,啲小籠包都幾大粒,皮薄餡靚🤩豬肉🐖鮮味,不過入邊就唔算好多🥣湯汁。總結來講係附近幾高質抵食👍嘅上海菜餐廳,佢嘅鱔糊特別🤩出色,我覺得下次可以嚟淨係食鱔糊😂!

餐廳唔算大,座位有少少🤏窄😂。

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner