2022-10-24 792 views
自從疫情放緩,我同男朋友一齊出去食放題都放心啲打去book位佢話多咗好多款新嘅嘢食,咁就去試吓啦一去到第一時間我哋食放題多數都會食生嘢先,咁就嗌咗個刺身拼盤,基本有三文魚,蝦同油甘魚刺身,最大隻嗰款蝦就好好食嘅有個鮮甜,細隻少少嗰款甜蝦你都可以不過就唔好大隻咁好食手卷都有海膽食,今次叫左海膽同吞拿魚用手卷,個海膽今次都算係幾新鮮至於壽司方便就每樣一件嚟試吓,新鮮程度到幾高呢個吞拿魚係第一次大喜屋食到,食落去都唔錯幾厚身。食完啲刺身之後,就開始主攻熟食。呢個係新款嘅膳,我哋都會一試,不過就個味道就怪怪地,個肉質就不過不失。呢個帆立貝就比較細隻,食落去都冇乜甜味都建議大家可以唔使去試。最後食完一輪嘅生熟食物之後,就開始食甜品最後嗰part,我就揀咗呢個乳酪,個味道都唔錯,又有啲士多啤梨果肉。埋單每人平均二百零蚊都可以接受。
自從疫情放緩,我同男朋友一齊出去食放題都放心啲
打去book位佢話多咗好多款新嘅嘢食,咁就去試吓啦
刺身
手卷
壽司🍣
至於壽司方便就每樣一件嚟試吓,新鮮程度到幾高
呑拿魚
呢個吞拿魚係第一次大喜屋食到,食落去都唔錯幾厚身。
帆立貝
乳酪
埋單每人平均二百零蚊都可以接受。
2022-09-18
$260 (Lunch)
刺身
手卷