KABOOM

2024-05-13 63 views
朋友生日飯,當天訂座獲接納,7:30pm 準時到達後才被通知要坐室外,今晚天氣偏翳焗並有毛毛雨,所以要求坐室內,但只有Bar枱,但有吉枱會幫我們調枱!坐低後吧枱同事態度有線親切並介紹雞尾酒落order侍應也不錯,食物品質也不錯份量足夠。但最後前台同事當然冇再跟進我們調枱的要求,因為所有食物已經通通上枱!但8:45pm一位外籍侍應話last order有冇其他嘢點?因為太飽想抖一陣再叫甜品給朋友生日驚喜,但係不夠5分鐘外籍侍應遞上賬單要求結帳望一下手錶只係用膳了75分鐘,但係訂枱以及落單,叫食物時並沒有通知要時間限制,賬單放低10分鐘後外籍侍應行過嚟問有冇問題,但係我當時都是將最後一啖飯剛剛擺落口,眼見當時餐廳內沒有空枱,心想都係想我們快啲完結!所以最後都冇再跟進了。最後一句:有進步空間⋯⋯希望所有餐飲服務可以敬業樂業🙏🏻

最後一句:有進步空間⋯⋯希望所有餐飲服務可以敬業樂業🙏🏻