警世!應該一早睇到d review就叫同事唔好食呢間…一開始落單落左5個餐,10分鐘後上前菜,但只上左4個,已經提左佢,到其他4人食完一段時間,先上第5份前菜,但明明都係一樣嘅食物。30分鐘後,上左兩個主菜。但之後再等左好耐都冇上其他三份。而且見到其他更遲落單嘅客人已經有相同食物,甚至食完埋單,其餘主菜都未上。其間都有再一兩次追單,職員話會「叫人」幫我地睇下。到落單後60分鐘後,真係覺得太耐再搵人睇,原來待應嗰時先慢慢拎張單埋黎問邊個餐未有,再去叫廚房整。即係代表之前叫人睇都係敷衍嘅。總結:食物只係正常,但咁嘅服務,完全唔值得要又催又等,成餐飯食完覺得心很累。
警世!應該一早睇到d review就叫同事唔好食呢間…