OPPA Coffee Bar Restaurant

2024-05-18 0 views
最近同朋友又去了尖沙咀韓國街到食左間OPPA主理既韓式餐廳.餐廳具有工業風格 採用水泥牆身 簡約大氣舒適~🦀蟹膏蟹肉紫菜包飯 $108呢款菜式我覺得十分唔錯 因為除左份量 賣相 味道都係好足料👍🏻紫菜包飯既份量都好多 而每一節都佔有蟹膏 喜歡蟹膏既朋友千奇唔好錯過阿~ 材料包括蘿蔔絲,青瓜絲,蛋絲,蟹膏蟹肉卷製而成. 層次感豐富🍲魚糕湯 $220湯裡面有2大串魚糕🍥 每款都大大粒 好足料. 湯底加上銀魚 昆布 蘿蔔煮沸而成. 2個人share飲埋都好足夠🧀Jumbo 芝士蛋捲 $188呢款份量好多 好多 好多 😂 要重覆講3次 . 幾層既蛋捲包住紫菜再包住流心既芝士🧀 食落 仲有軟綿綿既拉絲滲出. 奶味香濃. 再加上沙律醬 真係一舊接住一舊咁食🤓

🦀蟹膏蟹肉紫菜包飯 $108

🍲魚糕湯 $220