2022-11-21 47 views
韭菜鮮肉餃拼芫茜鮮肉餃 (10隻) $54湯底係椰子海帶鮮雞豬骨濃湯,帶有微微椰子清香,好甜,飲咗成碗都唔口渴。餃子皮薄,韭菜味同芫茜味都好突出,而且啲菜餡唔會太老,冇渣,好香好食😋南瓜粟米鮮肉餃 (7隻) $41煎餃煎得好香脆,唔會燶,但好油膩。南瓜粟米餡冇咩口感,亦都冇咩南瓜粟米味😅 可以pass 😅😅😅〰️〰️〰️〰️〰餐廳嘅餃子皮唔厚,唔似北方要飽肚大大隻超厚皮嗰啲🤣 所以我都幾鍾意,款式亦都唔少,仲有我喜歡嘅芫茜餃,正!👍🏻 湯底亦都係加分位,完全冇味精,好清香好飲😋 煎餃其實都煎得唔錯,外表金黃,但略嫌隔油做得麻麻,見到隔油紙上面有一層油⋯⋯餐廳係普通小店嚟,冇裝修,亦唔expect有咩服務,正正常常啦~ 但門口keep住有人等位,就知佢質素都唔會差😌〰️〰️〰️〰️〰️食物:4/5消費: 2/5 環境: 3/5服務: 3/5Revisit: Yes
韭菜鮮肉餃拼芫茜鮮肉餃
韭菜鮮肉餃拼芫茜鮮肉餃 (10隻) $54