KABOOM

2024-05-05 0 views
放工諗住去同朋友去一間靚景餐廳度飲杯嘢食吓嘢chill下,揀咗喺尖沙咀呢間可以望到海景嘅餐廳,仲有少少渡假風,真係好正啊🫶🏻Scallop Carpaccio ($128)佢哋嘅擺盤好靚,帶子係刺身嚟嘅,用咗冬陰功醬做底,上面再加咗啲芝麻同紫菜好有fusion 嘅感覺🫶🏻Chilli Crab Cups🦀 ($98)蟹肉已經搣咗一絲絲,放咗一個脆杯上面, 底下仲有啲柚子醋啫喱,成個口感好豐富❤️Vermicelli Noodle With Red Prawns🦐 ($228)如果你同我一樣都係好鍾意食越式撈檬嘅話呢個必點,佢嗰醬汁配得好好食,酸辣度啱啱好👍🏻 仲有三大隻紅蝦刺身,新鮮甜美😍Grilled Gai Yang Chicken🐥 ($238)隻燒雞一上枱超香,仲跟咗好多蔬菜,好似西蘭花、薯仔、蕃茄,同埋仲有個薄餅,超級豐富滿足😌Canloocan 🥥 ($68)Mandalay 🍋 ($68)不得不提佢哋呢度無論係Cocktail定係Mocktail 個擺盤都係超靚,非常IGable❤️❤️❤️

Scallop Carpaccio ($128)

Chilli Crab Cups🦀 ($98)

Canloocan 🥥 ($68)
Mandalay 🍋 ($68)
Type of Meal
Dinner