2023-09-07 2111 views
今朝冇時間食早餐,同事又狗約,所以單腳去搵食,行到來鷹君中心,見有間西餐廳,就入去坐低!我就點個午餐,餐湯、主食係魚柳、餐飲要黑咖啡!餐湯有麵包,麵包可以用黑醋同olive oil點。坐咗一陣,隔離枱兩位女士就要求轉枱,因為有滴水!又再坐一陣,我就見到我張枱都有兩大滴水,跟住侍應就拎咗餐湯、麵包來,餐湯就放係我個位對面,跟住又好快又來埋咖啡😂😂,餐都未食,咖啡又來埋🤣🤣!都算,頭先坐兩個女士張枱,來咗個男人坐,佢個set竟然來齊,我都未有得食!冇耐個侍應先來問我個主食到未😡😡,我話如果未煮,我想轉pastas,跟住主食終於到!好啦,正題,食評如下:餐湯: 蘑菇湯,正常水平,冇特別麵包: 唔似意大利,olive oil 黑醋都係一般主食, 餐牌冇寫咩魚,來到先知係龍脷、我自己都冇問咖啡: 因為太快來,所以變凍啡🤣🤣,black coffee 算唔錯,唔點酸,味濃服務係上面講晒,環境都有講啦!
好啦,正題,食評如下:
餐湯: 蘑菇湯,正常水平,冇特別
麵包: 唔似意大利,olive oil 黑醋都係一般
主食, 餐牌冇寫咩魚,來到先知係龍脷、我自己都冇問
服務係上面講晒,環境都有講啦!
2023-09-07
Waiting Time
130 Minutes (Dine In)
$160 (Lunch)