打卡其實真係唔係一件壞事嚟,你會選擇去一個地方,都喺因為個度有嘢吸引你姐,所以今次去到 Mamaday Studio,叫完食物居然會有店員嘅熱情講解,佢自製嘅summer truffle cream cheese所用到嘅食材、過程、做呢啲事嘅原因,重聽到蒜味偏重4個字,表示即刻心心眼,再加落嚿bagel度食,頓時覺得好幸福😭❤️💦滿足哂個胃腩ㅋㅋㅋ.📍佐敦白加士街105號⏰Business Hours 10:30-18:00
📍佐敦白加士街105號
⏰Business Hours 10:30-18:00
2023-11-13 233 views
「OMG Mama Day」位於尖沙咀加連威老道29號信基商業中心2樓,揸車嘅就推薦泊對面咪錶。 呢間西餐店裝修格局幾得意,帶小朋友都算係唔錯嘅選擇! 今次晚市介紹 👇 點解個個都點軟殼蟹pizza『 夠香夠脆又唔腥,推介👍 』蜜汁香茅豬頸肉『普普通通好過冇!』 mojito & 尤達人的體液『都係咁唔算差!』手工紫薯窩夫『食之無味』 揸車出入:👍👍帶小朋友:👍👍👍👍食物質素:👍👍👍👍環境舒適:👍👍👍👍CP值...😋:👍👍👍 彩蛋: 尖沙咀西餐嚟講呢間都算幾特別又食得下,一般既西餐食到悶悶地, 絕對值得考慮嚟試下!

點解個個都點軟殼蟹pizza『 夠香夠脆又唔腥,推介👍 』
蜜汁香茅豬頸肉『普普通通好過冇!』
mojito & 尤達人的體液『都係咁唔算差!』
手工紫薯窩夫『食之無味』

揸車出入:👍👍
帶小朋友:👍👍👍👍
食物質素:👍👍👍👍
環境舒適:👍👍👍👍
CP值...😋:👍👍👍

2023-11-12 33900 views
看到這間「Mamaday」在OpenRice咁受歡迎,當然要約朋友週末去嚐一嚐,知道餐廳是否真的咁受歡迎。一踏進餐廳,Mamaday的裝潢絕對是一大亮點,以復古風格為主題,讓人彷彿穿越到外地和回到過去。在這個獨特的環境中用餐,讓人感受到濃厚的復古玩味濃氛圍,未開餐之前當然要不斷影相打卡啦。餐廳除了裝飾得意之外,連餐牌的用字都非常搞鬼。食物種類多元化,落單時記得不用怕羞,直接講菜式的全名,食飯都要搞笑一下吧。● 唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯(升級原條鰻魚)雖然餐廳說「唔好抱咁大期望」,但我覺得這道菜真的是色香味俱全,非常高質。原條蒲燒鰻魚經過獨特的烹調方式,肉質鮮嫩多汁,搭配濃濃的蛋包飯的口感更是絕佳每一口都能品味到鰻魚的獨特風味,用料上乘且豐富,絕無偷工減料。● 美利堅合眾國草飼牛扒這道菜展現了Mamaday對於食材的高要求。餐廳採用美利堅合眾國(美國)的草飼牛肉,肉質鮮嫩,口感豐富,絕不乾柴。再搭配上一些香草和調味料,讓牛肉的風味更加突出。想不到的是,餐廳還配上芝麻烏冬、蝦片和沙津作伴菜,芝麻烏冬味道一流,誠意十足,絕對推介。● 墨仔薄餅配海鮮莎莎墨西哥脆餅的酥脆配上海鮮莎莎,味道簡
Lunch
● 唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯(升級原條鰻魚)
● 美利堅合眾國草飼牛扒
● 墨仔薄餅配海鮮莎莎
墨西哥脆餅的酥脆配上海鮮莎莎,味道簡直是香甜絕配。另外,海鮮包括有帶子、海蝦和蟹腳,海鮮都是經調味炒過,非常惹味。一份小食可以嚐到多種味道,值得一試。
● 花生醬咖啡沙冰
想飲重口味的咖啡,花生醬咖啡沙冰絕對能滿足你的味蕾。Mamaday 將花生醬和咖啡完美結合在一起,口感豐富且令人驚喜,每一口都能品味到濃郁的花生醬和咖啡的香氣。
花生醬咖啡沙冰
● Cappuccino
即使是一杯普通的Cappuccino,咖啡香氣都是非常濃郁,奶泡豐富細膩,絕對不會馬虎。
Cappuccino
以為Mamaday 只是一間玩味濃的餐廳?那說真的錯晒了,在味道、環境各方面都是做得很有心機。難怪餐廳長期位於人氣榜之中,絕對合理!
2023-10-22
花生醬咖啡沙冰
Cappuccino
第一次到訪Mamaday系列餐廳 裝修色彩繽紛搞怪 好有活力🤭餐牌選擇都超級多 總有款啱你野食高質又大份 啱曬大家share食💓.▪️唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯$135▫️升級原條鰻魚+$28▪️普通到無得再普通嘅炸魷魚圈$72▪️點解個個都叫軟殼蟹比薩㗎(仲要有菠蘿)$145▪️唔甜的紫薯蛋糕$68▪️宇治抹茶澀澀地$48▪️香蕉朱古力奶昔$56.必點鰻魚蛋包飯升級原條鰻魚賣相好吸引鰻魚大大條多肉無骨 食落好方便😋另外推薦紫薯芝士蛋糕 芝士味濃郁微甜好健康 解油膩💗
第一次到訪Mamaday系列餐廳
鰻魚大大條多肉無骨 食落好方便😋
另外推薦紫薯芝士蛋糕 芝士味濃郁
微甜好健康 解油膩💗
2023-11-08 177 views
星期日訓到自然醒,出左尖沙咀食午餐,去完龍城買野,直接過對面的OMG Mamaday醫肚。裝修好有特色,尤其餐牌上的菜名,睇得出有花過心思。午飯時間陸續多人,好不熱鬧。豆腐豆腐豆腐咖啡大大一球豆腐雪糕,豆腐味好濃郁。咖啡香醇,兩者出黎的味道有驚喜。牛油果沙冰口感係杰撻撻的欣賞其恰到好處的甜度,淡淡牛油果味,亦有奶香,口感順滑creamy。普通到無得再普通嘅炸魷魚圈炸得香脆,食落又唔會滿口油。魷魚彈牙新鮮,點少少沙律醬已經好夠。星期六要食啲煎炸物才有放假的意思。唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯升級了全條鰻魚,所以鰻魚份量都幾巨型。鰻魚肉質肥美,蛋包飯用上了珍珠米,所以更有口感。雞蛋用上了日本蛋,所以蛋味好濃。最滿意係成個飯蒲汁夠多,好好送飯!有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵滿滿的蟹子食落卜卜脆,但估唔到蟹肉都好多。意粉煮得濕潤,質地彈牙有咬口,好食!仲有蟹柳和蟹鉗,真係成碟都係蟹,百零蚊的價錢,絕對滿意了!雖是cafe形成的設計,但出品絕不比西餐差,而且價錢實惠,份量足,值得黎試下。

豆腐豆腐豆腐咖啡
牛油果沙冰口感係杰撻撻的
普通到無得再普通嘅炸魷魚圈

有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵
2023-10-29
Type of Meal
2023-11-07 132 views
Mamaday 而家越開越多分店,尖沙咀同一條街都有兩間,OMG Mamaday,之前食過唔錯,又坐得舒服~~我最欣賞呢度嘅係心思,無論係餐廳佈置定係菜單設計上,都好留意細節,原來啲菜名就知😂✨綠光蓋頂的八爪魚先生 $76其實係青醬八爪魚🐙八爪魚以薄切形式上,食落爽口,青醬又可以提鮮,另外配上沙律菜同海葡萄,更加fresh✨點解個個都叫軟殼蟹比薩架 $138原隻軟殼蟹係pizza中間,好震撼。pizza係我鍾意嘅薄批,食落好鬆脆,配料有蟹柳同菠蘿,加上用咗千島醬,非常開胃✨美利堅合眾國草飼肉眼扒 $178肉眼扒得全熟同7成熟揀 我哋揀咗7成😂熟度拿捏恰到好處,肉眼扒肉味香濃,都幾軟腍,我朋友話呢個價錢性價比十足~另外啲side都幾多,配上鮮果沙律、炸蝦片同日式芝麻醬烏冬,相當豐富另外仲帶咗杯薑味latte,飲落去幾順口,薑味唔會太濃烈,啱啱好!!

✨綠光蓋頂的八爪魚先生 $76

✨點解個個都叫軟殼蟹比薩架 $138

✨美利堅合眾國草飼肉眼扒 $178

2023-11-06 150 views
成日聽D朋友推薦呢間好有gimmick,玩味十足嘅餐廳,但一直都無試過,今日放假咁啱同朋友出尖沙咀Shopping,決定要去朝聖一下~餐廳裝修果然夠曬特別,好Colourful好有個性,睇得出好用心去佈置,每個角落都有好多得意特色野睇,例如插畫、有趣嘅語錄、印花碗碟等等,餐廳好多細節都盡顯心思,尤其係份Menu,好有創意,而食物味道同質素亦係水平之上,CP值高,環境亦好舒服,好啱成班朋友嚟打卡chill下,非常推薦大家!.💎$48 明太子薯薯薯薯薯......條 (細)新鮮炸起嘅厚切薯條,熱辣辣,外脆內軟,配埋鹹香微辣嘅明太子,味道好有層次~.💎$72 記住,期望愈大,失望愈大...雞翼 (蜜糖芥末味)份量好足嘅單骨雞翼,炸到外脆內嫩,味道香辣,加埋D蜜糖芥末醬,食落好惹味!.💎$145 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵呢兜意粉真係名副其實,全部都係蟹!意粉面頭有兩隻蟹鉗,鮮甜嘅蟹肉、蟹籽、蟹柳,仲有香濃嘅蟹膏撈曬喺個意粉到,超香蟹味,好滿足!.💎$145 點解個個都叫軟殼蟹比薩架 (仲要有菠蘿)pizza餅底夾咗薯蓉、芝士,同千島醬、菠蘿好夾,食落酸甜開胃,而原隻軟殼蟹炸得好香口,

成日聽D朋友推薦呢間好有gimmick,
玩味十足嘅餐廳,但一直都無試過,
今日放假咁啱同朋友出尖沙咀Shopping,
決定要去朝聖一下~

餐廳裝修果然夠曬特別,
好Colourful好有個性,
睇得出好用心去佈置,
每個角落都有好多得意特色野睇,
例如插畫、有趣嘅語錄、印花碗碟等等,
餐廳好多細節都盡顯心思,
尤其係份Menu,好有創意,

而食物味道同質素亦係水平之上,
CP值高,環境亦好舒服,
好啱成班朋友嚟打卡chill下,非常推薦大家!

💎$48 明太子薯薯薯薯薯......條 (細)

新鮮炸起嘅厚切薯條,
熱辣辣,外脆內軟,
配埋鹹香微辣嘅明太子,
味道好有層次~

份量好足嘅單骨雞翼,
炸到外脆內嫩,味道香辣,
加埋D蜜糖芥末醬,
食落好惹味!

💎$145 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵

呢兜意粉真係名副其實,
全部都係蟹!
意粉面頭有兩隻蟹鉗,
鮮甜嘅蟹肉、蟹籽、蟹柳,
仲有香濃嘅蟹膏撈曬喺個意粉到,
超香蟹味,好滿足!
💎$145 點解個個都叫軟殼蟹比薩架 (仲要有菠蘿)

pizza餅底夾咗薯蓉、芝士,
同千島醬、菠蘿好夾,
食落酸甜開胃,
而原隻軟殼蟹炸得好香口,
仲食到好多蟹肉,
口感好豐富~
💎$90 是是但但Waffle (Oreo味)

估唔到有4大塊waffle咁多,
Waffle加入咗朱古力碎,
配埋Oreo雪糕好夾,
甜度適中,仲配咗好多Oreo餅碎,
食多都唔會膩
💎$42 污糟的椰奶 (常溫)
望落好靚,有漸層,
未飲已聞到好香,
飲落咖啡味好濃,
口感亦好滑順!
2023-11-06 158 views
今天下班,與Yan Yan 來個突如其來的飯局。我們相約在尖沙咀的OMG Mamaday食西餐。餐廳燈光偏暗,適合情侶密友聊天食飯。環境佈局特色有格調,餐牌的菜式名稱亦特別,用了港式口語作菜名。連加一服務費,人均消費大約$260綠光蓋頂的八爪魚先生 $72一送到面前,就見到綠油油的伴碟菜,八爪魚上面的醬汁都是綠色調配。八爪魚口感煙靭有彈性,厚薄適中,入口咀嚼鮮味鮮味清甜。記住希望越大,失望越大,蜜糖芥末雞翼$72外皮炸得鬆脆可口,微辣,刺激食慾。肉質正常,不老不硬。香酥小食。可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $125意大利扁麵份量都算多,每一條都包裹着明太子醬,稍為將溫泉蛋攪拌,就變成另一個味道。蟹柳乾身蟹味濃,風味佳。好似既鹹蛋牛油果蟹肉比薩 咩叫減肥 $145賣相吸引,有蟹鉗鋪在Pizza上面,加上熱騰騰的Pizza,富有鹹蛋香,牛油果和蟹肉比例頗多,每一口都食到蟹肉,滋味。士多啤梨奶昔 $56士多啤梨奶昔,不太甜,清涼美味。

綠光蓋頂的八爪魚先生 $72

記住希望越大,失望越大,蜜糖芥末雞翼$72

可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $125

好似既鹹蛋牛油果蟹肉比薩 咩叫減肥 $145

士多啤梨奶昔 $56
士多啤梨奶昔,不太甜,清涼美味。

2023-10-25
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)
2023-11-05 93 views
🧑🏻‍🍳 位於尖沙咀一間樓上Cafe,色彩繽紛嘅裝修同埋擺設,每一個裝飾都充滿創意,餐牌都非常搞笑,玩味十足,有種好隨心好舒服嘅感覺,幾岩同朋友試下,飲品種類比較多,下午茶去飲杯野都可以~—————————————————————🍴 海龍皇比薩 ($268) Pizza中間大大隻龍蝦頭好吸引,龍蝦肉放到pizza 上面,龍蝦肉配上酸酸甜甜嘅千島醬幾開胃,龍蝦頭入面嘅膏都可以食㗎!😋 美味指數: 9/10—————————————————————🍴 記住期望愈大失望愈大..雞翼 - 避風塘口味 ($72) 佢個餸菜名就係咁長。雞翼先半煎炸再加炸蒜,雞翼唔太黐到炸蒜同埋可以再多啲就好,口味微辣而唔滯,正正常常嘅雞翼,美中不足嘅係雞翼唔夠熱😋 美味指數: 6.5/10—————————————————————🍴 73.5%朱古力最好味 ($48) 上到枱即刻俾個杯吸引到,係好懷舊嘅碗,有再灑一層朱古力粉喺面令朱古力味更濃,味道唔會太甜,不過嚟到嘅熱朱古力係暖暖地嘅。鍾意朱古力嘅朋友都可以一試。😋 美味指數: 7/10—————————————————————🍴 香蕉朱古力奶昔 ($56) 奶

—————————————————————
🍴 海龍皇比薩 ($268)
😋 美味指數: 9/10
😋 美味指數: 6.5/10

—————————————————————
🍴 73.5%朱古力最好味 ($48)
😋 美味指數: 7/10

—————————————————————
🍴 香蕉朱古力奶昔 ($56)
奶昔面放咗香蕉片及朱古力醬作點綴。奶昔係朱古力味嘅,偏淡,甜度適中
😋 美味指數: 7.5/10
—————————————————————
🍴 椰子芝士蛋糕 ($68)
菜名係今日咩心情,每日嘅蛋糕都唔同,今日係椰子芝士蛋糕,椰子味好濃加上淡淡嘅芝士,甜而不膩,值得一試
😋 美味指數: 7/10
2023-10-17
2023-11-05 365 views
今日黎到經常會係社交平台見到既打卡熱點 Mamaday✨✨✨,入面環境係偏🇬🇧英倫工業風,加上唔少塗鴉同幽默金句。食物⋯⋯結果真係麻麻地😅😅 冇抱期望去食應該會更好1. 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵 $145賣相可以接受,有好多蟹膏、蟹肉、蟹籽同蟹柳絲,食落去啖啖肉,口感都豐富!扁麵正常發揮,份量都足夠兩個人食,不過多d汁會更好😛2. 蜜糖芥末雞翼 $72雞翼炸得好靚,望落去都流口水。食落香脆,唔會過油膩同厚皮,配蜜糖芥末醬剛剛好🤤🤤🤤3. 好邪惡既鹹蛋牛油果蟹肉比薩 $145上面有沙律菜好驚喜,佢地用咗柚子醋,菜亦都好新鮮😚😚食完之前兩個偏濃味既嘢再食沙律菜refresh下先好perfect。Pizza皮薄脆口,每塊上面都有一隻蟹鉗同少少牛油果,可惜d配料未可以做到好夾既感覺🫣鹹蛋黃未唔算好出,食唔到人地講起沙既感覺。Ps:自己自費食㗎,冇任何合作/特別款待

1. 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵 $145
有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹義大利扁麵

2. 蜜糖芥末雞翼 $72
蜜糖芥末雞翼

3. 好邪惡既鹹蛋牛油果蟹肉比薩 $145
好邪惡既鹹蛋牛油果蟹肉比薩

Ps:自己自費食㗎,冇任何合作/特別款待
2023-10-22
$250 (Lunch)
2023-11-04 258 views
前菜來一碟「墨仔薄餅配海鮮莎莎」材料非常豐富。墨西哥薄餅又有長腳蟹又有肥蝦球,香脆而不太油膩,配上莎莎醬,酸酸甜甜,到主菜「有蟹Go又有蟹肉蟹蟹意大利扁麵」果然名副其實,超多蟹膏同蟹籽,充滿蟹味,沒有蟹腥臭味。食到一口蟹味,點杯熱飲清清味蕾。一壺熱的「德國水蜜桃花茶」,消除疲勞,舒緩壓力。清香帶甘甜,不太重苦澀。一杯凍的「培茶牛奶無咁澀」最後來個「焦糖脆脆」甜品窩夫配海鹽雪糕。焦糖脆脆超多超大粒。

到主菜「有蟹Go又有蟹肉蟹蟹意大利扁麵」
果然名副其實,超多蟹膏同蟹籽,充滿蟹味,沒有蟹腥臭味。

德國水蜜桃花茶

一杯凍的「培茶牛奶無咁澀」

2023-10-14
Type of Meal
Dinner
德國水蜜桃花茶
2023-11-04 63 views
無意中看到這間搞笑玩味餐廳, 這天下午到尖沙咀參加活動, 於是先到這裡吃個午餐.  店裡裝潢夾雜懷舊、街頭風塗鴉、以及各式抵死語錄等多個打卡位.  餐牌食物及飲品名稱亦有很多搞笑位, 點好食物後立即打卡一番, 我們點了每日不同手工濃湯 🥣 $60是日為蕃茄羅宋湯, 味道香濃, 酸酸甜甜很醒胃😋放心冇乜杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶 🍵 $46有杏仁片、玉桂、焦糖、檸檬花、綠茶, 味道很清甜海龍皇比薩 🦞🍕 $268一上桌就傳來陣陣香濃味道, 賣相吸引, 薄脆的餅底上, 鋪滿了龍蝦肉、帶子、青口、蘑菇、車厘茄, 還有芝士醬及千島沙律醬, 吃得非常滋味, 必試!😋蜜糖芥末雞翼 🍗 $72鮮嫩的雞肉外為香脆的皮層, 再加上蜜糖芥末醬, 惹味又有層次感, 雞中翼已分成為單骨才炸, 吃起來非常方便👍紫薯窩夫 🍠🧇 $90賣相精美, 窩夫口感綿密軟糯, 甜度適中, 配上大量紫薯蓉, 還有雪糕球, oh “mama said I'm too fat”😆😋吃得非常開心又滿足的一餐👍😋為必Encore之選✌️✌️
每日不同手工濃湯 🥣 $60
是日為蕃茄羅宋湯, 味道香濃, 酸酸甜甜很醒胃😋
放心冇乜杏仁味好香的杏仁焦糖薰綠茶 🍵 $46
有杏仁片、玉桂、焦糖、檸檬花、綠茶, 味道很清甜
海龍皇比薩 🦞🍕 $268
蜜糖芥末雞翼 🍗 $72
紫薯窩夫 🍠🧇 $90
吃得非常開心又滿足的一餐👍😋
為必Encore之選✌️✌️
2023-11-03 80 views
琴晚同朋友去尖沙咀行街行完佢就提議去食西餐 咁就是但搵到呢間媽媽day因為近地鐵站同埋咁岩行緊呢頭一入到去見到間餐廳裝修同佈置幾靚 waiter都好有禮貌 會同我地介紹返d野食~蟹肉意大利扁麵($145)蟹肉新鮮爽口 意大利扁面好食到停唔到口~美國草飼牛扒($178)非常有牛味 七成熟都唔會韌 食得出係prime級牛扒~炸魷魚圈墨魚滑墨汁燉飯($135)魷魚爽口彈牙 墨汁燉飯非常香噴噴 最後埋單唔貴 有機會一定會再黎食
琴晚同朋友去尖沙咀行街
行完佢就提議去食西餐
咁就是但搵到呢間媽媽day
因為近地鐵站同埋咁岩行緊呢頭

一入到去見到間餐廳裝修同佈置幾靚
waiter都好有禮貌
會同我地介紹返d野食

~蟹肉意大利扁麵($145)

蟹肉新鮮爽口
意大利扁面好食到停唔到口

~美國草飼牛扒($178)

非常有牛味
七成熟都唔會韌
食得出係prime級牛扒

~炸魷魚圈墨魚滑墨汁燉飯($135)

魷魚爽口彈牙
墨汁燉飯非常香噴噴

最後埋單唔貴
有機會一定會再黎食
同朋友🧒🏼一齊喺尖沙咀,佢話不如嚟呢間餐廳食晏, 我食過,食物好味環境又幾得意,咁當然唔反對啦🤣$72「緑光蓋頂的八爪魚先生」:八爪魚🐙薄切,上邊加有 pesto 醬汁,八爪魚🐙口感煙靭,食落有香草同埋橄欖油香味,出奇地美味🤩$108「基本野:素食者沙律🥗」:有creamy 嘅牛油果🥑,仲有小蕃茄、小粒芒果,沙律菜🥗就新鮮爽脆,成個組合感覺清新😋$98「墨仔薄餅配海鮮莎莎」:墨仔原來係指墨西哥🇲🇽🤣,有salsa 同埋 tortilla chips;海鮮就有蝦、帶子、蟹腳,配合埋一齊香口又幾好食🤩 $135「唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯 (加 $28 升級原條鰻魚)」:原條鰻魚真係幾大條,由南到北(或者東到西都得)放咗喺飯上邊,再加炒蛋,炒蛋完全覆蓋住米飯,另外亦加咗好多鰹魚乾🤩,一啖裏邊有齊鰻魚炒蛋鰹魚乾米飯,真係幾好食😋$48「意式泡沫咖啡」:夠香濃夠滑🤩,隻咖啡杯仲好得意🤣$56「夠唔夠薑蜂蜜菊花茶」:菊花茶加有薑味,兼帶微甘,味道 subtle 幾好飲😋
$48「意式泡沫咖啡」:夠香濃夠滑🤩,隻咖啡杯仲好得意🤣
$300 (Lunch)
2023-11-02 67 views
今次去左一間玩味十足好餐廳,餐廳好colorful🤣d野食唔係mamaday1️⃣都幾辣的泰式打拋豬烏冬有兩大塊蝦片🤩而肉碎炒得好惹味,烏冬都入曬味,好味🤤2️⃣求其是但乜都炸啲(小食併盤)炸蝦|炸薯條|炸蠔|炸芝士新鮮熱辣~好味😋

1️⃣都幾辣的泰式打拋豬烏冬
有兩大塊蝦片🤩而肉碎炒得好惹味,烏冬都入曬味,好味🤤

2️⃣求其是但乜都炸啲(小食併盤)
炸蝦|炸薯條|炸蠔|炸芝士
新鮮熱辣~好味😋