普慶餐廳

The Astor
Restaurant: The Astor
Info:

#foodielagblah佐敦芝士迷、甜品控注意‼️【任食下午茶系列:芝士x甜品盛宴】最近普慶餐廳嶄新推出週末限定芝士火鍋下午茶自助餐!環境清幽舒服,服務一流,食物選擇繁多(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)餐廳以霓虹燈嘅招牌以及懷舊風格裝修,座位空間大,以自助餐的形式,每位只需港幣$298起就可以嘆盡暖心芝士火鍋,各種惹味芝士嘅配料任君選擇,讓您細嚐芝士的濃濃滋味!!仲有好多令人難以抗拒的芝士甜點,例如即製芝士梳乎厘、巨型意大利芝士蛋糕、忌廉芝士雜莓芭菲及抹茶芝士蛋糕等⋯真係邪惡到極啊😈仲想大讚佢嘅花茶打卡一流!蜜糖玫瑰果茶啱哂一眾女士養生🫶🏻咁多嘢食揀咁正⋯2024年我決定食完先減啦😹😹😹快啲tag你嘅閨蜜入嚟一齊食,幸福肥🤍.📍:普慶餐廳(佐敦)彌敦道380號香港逸東酒店B1樓🔶優惠適用於2023年12月9日至2024年2月25日(星期六、日及公眾假期)🔷自助餐時間:3:15-5:15pm#hongkong#tea#teatime#jordan#jordanfood#hotel#goodview#cheese#hotpot#dessert#couples#friends
#foodielagblah佐敦
芝士迷、甜品控注意‼️
【任食下午茶系列:芝士x甜品盛宴】
最近普慶餐廳嶄新推出週末限定芝士火鍋下午茶自助餐

仲想大讚佢嘅花茶打卡一流!蜜糖玫瑰果茶啱哂一眾女士養生🫶🏻
📍:普慶餐廳(佐敦)
彌敦道380號香港逸東酒店B1樓
🔷自助餐時間:3:15-5:15pm
2024-01-06
$300 (Tea)
  • 自助餐
2024-01-15 1202 views
今次行過去試咗家餐廳嘅美食,真係令人驚喜連連🌟!首先講講個波士頓龍蝦,肉質嫩滑到不得了,輕輕一咬就已經感受到海的鮮甜,啲蒜蓉牛油汁更係咁滴落龍蝦身上,好似海中精靈般咁誘人!生蠔方面,真係好有海洋味,一啜入口,那種鮮味即刻喺舌尖爆發,好過癮!轉過頭來,個熔岩芝士環節真係抵死!揀咗啲西蘭花同火腿,睇住熱辣辣嘅芝士係我面前淋落去,心臟咯噔跳一跳,賣相同想像力爆燈⚡。嚟到甜品,MÖVENPICK雪糕嘅選擇多到你唔知點揀,每一款都滑溜得嚟又有自己獨特既風味,真係令我大呼過癮!整體嚟講,這家餐廳係一個美食天堂,每一樣菜式都做得用心,而且款式多到令人目不暇給。食得我個肚仔圓滿,真真正正食出咗一個「滿足」字!下次再過嚟,我一定要帶埋更多朋友嚟試,一於齊齊撈到天亮咁啦🌙!

2024-01-13 1279 views
開關以後,人流少了很多,坐得舒服D,服務依然唔錯,關懷之餘又會比空間客人。食物方便好似選擇多咗,食物都好食唔會hea,。例行必食嘅生蠔,天婦羅,仲有蟹黃粥以外,今期1月午餐海鮮多咗龍蝦鉗,中菜有有炒蟶子同冰梅排骨,西菜個炸雞同薯條好好食,炸雞脆之餘入面肉都入咪,著條都好脆,仲有他他同茄汁揀,甜品今年由雞蛋仔取代waffle,好脆有蛋味,仲有個朱古力蛋糕都高汁。飲品有多款如咖啡,檸茶,西洋茶同中茶可以無限添飲,今期特飲有石榴同檸檬梳打,自助餐唔多可以任飲,其實香港都有好多性價比嘅餐廳,值得大家支持下呀。
  • 天婦羅
  • 生蠔
  • 甜品
  • 甜品區
❀ 普慶餐廳 #佐敦 ❀❗️超高質極抵食下午茶自助餐 多款海鮮朱古力甜品選擇❗️——————————————————逸東酒店嘅自助餐相信大家都唔陌生,一直深受大家好評👍🏻最近推出咗以朱古力為主題嘅週末下午茶自助餐,供應超過50款精緻朱古力甜點及下午茶美食,絕對係朱古力控嘅天堂✨.【普慶朱古力樂園】週末下午茶自助餐 $298起 有琳瑯滿目嘅朱古力甜點,包括士多啤梨白朱古力蛋糕、藍莓白朱古力慕絲卷蛋、榛子牛奶朱古力蛋糕、朱古力麵包布甸等🤩亦有即叫即製嘅流心朱古力蛋糕及朱古力班戟、多款精緻朱古力及多達十二款 MOVENPICK 雪糕任食🍦另外仲有經典黑朱古力、白朱古力、士多啤梨朱古力噴泉,足足有三款口味,可以隨意選擇唔同配料,非常吸引😍😍😍.唔好以為下午茶嘅鹹點會馬馬虎虎,呢度嘅鹹點種類簡直媲美自助晚餐🤩居然有冰鎮海蝦、青口、壽司及炸天婦羅,簡直係落足料!另外仲用咗多款上乘材料,包括龍蝦小漢堡、烤豬鞍配蕃茄莎莎醬、油封鴨肉意式香草包、蟹粥🦀仲有一個泰國印度專區,有多款烤得非常香口嘅串燒、海鮮咖喱,啱晒重口味人士😚.連飲品都非常吸引😆有邪惡朱古力榛子奶昔順滑又香濃、各種花茶、即磨咖啡、橙汁等。.1
❀ 普慶餐廳 #佐敦 ❀
❗️超高質極抵食下午茶自助餐 多款海鮮朱古力甜品選擇❗️
——————————————————
【普慶朱古力樂園】週末下午茶自助餐 $298起
120分鐘嘅自助餐只需$298,有咁多款食品選擇,仲有高質朱古力甜品,真係非常豐富,抵到爛👍🏻👍🏻👍🏻
——————————————————
✨整體味道: 4.2/5
✨環境裝修: 4/5
✨服務態度: 3.8/5
✨性價比: 4.2/5
✨再訪興趣: 3.9/5
💞整體來講
超級推薦大家嚟食下午茶,超級多菜式及甜品選擇,至抵價,絕對係超一般嘅享受🥳
喜歡吃自助餐的朋友仔,相信對逸東酒店𝐄𝐚𝐭𝐨𝐧 𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩的🧡普慶𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐬𝐭𝐨𝐫 並不陌生~前陣子來過一次,覺得質素相當好,食物質素好,選擇又多,所以今年的聖誕大餐(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎),就在這裡吃吧~餐廳裝修懷舊,不但夠特別,又有特色🤭,好適合打卡唷~美食專區擺放整齊,用餐區地方寬敞,用餐感覺好好哦😌~☆ 普慶歡騰•自助晚餐🎄⏰^晚上𝟎𝟔:𝟑𝟎-𝟎𝟗:𝟑𝟎💰日子不同價格略為不同·請向餐廳查詢👨🏻👩🏻 $𝟔𝟓𝟖-𝟗𝟗𝟖 👦🏻👧🏻$𝟒𝟖𝟖-𝟓𝟗𝟖🧓🏻👵🏻$𝟒𝟖𝟖-𝟖𝟐𝟖☆ 冷盤海鮮即開生蠔🦪、蟹腳🦀、波士頓龍蝦🦞、麵包蟹、小龍蝦、海蝦及翡翠螺,超多款式。愛吃海鮮的朋友,不要錯過啦~☆ 沙律🥗及凍盤❄️各種沙律、芝士拼盤🧀,沒想到連粉皮和水晶肴肉都有呀! 特別一提,酥皮朱古力包及牛角包🥐好好吃耶~☆ 刺身 及 壽司🍣刺身有三文魚、劍魚、吞拿魚、赤蝦、北寄貝,也有卷物和和自助餐少見的手卷哦~☆主打美食聖誕必吃的🎄火雞,當然不少得🤭!!! 食肉獸不要錯過激巨火腿🍖、豬腩卷 和 烤牛扒呀~而即蒸的活波士頓龍蝦🦞、北京烤鴨等則輪流上場。還有燒腩仔、叉燒、油雞、蒸魚、海南雞飯、薄餅🍕、湯麵等等,好豐

☆ 普慶歡騰•自助晚餐🎄

⏰^晚上𝟎𝟔:𝟑𝟎-𝟎𝟗:𝟑𝟎
💰日子不同價格略為不同·請向餐廳查詢

☆ 冷盤海鮮

☆ 沙律🥗及凍盤❄️

刺身壽司🍣

☆主打美食

還有燒腩仔、叉燒、油雞、蒸魚、海南雞飯、薄餅🍕、湯麵等等,好豐富呀(≧▽≦)~當中我最喜歡豬腩卷,皮脆肉嫩,超甘香呀💓~

甜品🍮

甜品款式一樣豐富,有𝟏𝟐 種不同口味的雪糕及雪葩🍦,又有即製薄餅和雞蛋仔😍! 雞蛋仔外脆內軟,還有多款蛋糕🍰,飽到不得了啦~
2023-12-21 1266 views
臨近聖誕,與家人一起共享自助晚餐,雖然沒有任何折扣優惠,也相對平時價格調高,但是網上流傳師排名第一,所以即管試試!我們到達餐廳,已經覺得氣氛好好,食物選擇也非常多,最欣賞是很多是員工負責分配食物,不用自行拿取,比較衞生。員工態度也非常熱誠及禮貌,我們的查問也耐心解答。我們很喜歡海鮮及沙津區,選擇多,食物又新鮮;另外,飲品區有特色的選擇,熱檸檬橙汁薑茶、花茶、果汁、檸檬梳打,無限供應到!甜品區的特色聖誕蛋糕及甜品,也是令我贊賞,但是竟然沒有熱麵包布丁的選擇。整體而言,都是值得讚賞,值得推介的!
整體而言,都是值得讚賞,值得推介的!
2023-12-18
  • 自助餐
2023-12-15 911 views
用餐日期:2023/12/14可用餐時段:6:30-10:30,4小時用餐費用(每人):$128+1 餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服 服務:服務員服務有禮貌態度好 收碟及時 食物及時refill 這家的沙律吧乳酪穀物麵包熱食冷食水果飲品都如以往的選擇多味道好但變化不大這次水果中有沒去皮的橙 水果如提供去皮的會更好飲品:3部咖啡機還是只有1部有接牛奶 而latte出的量只有2/3杯量(圖1) 如想要如2杯滿的latte(圖2)只可先做3杯latte 再人手把第3杯各分1半加入前2杯中 希望店方可增加奶類咖啡機選擇和加大latte的容量總結:這家我最喜愛的早餐自助餐餐廳 也是較常去的一間 因價格合理 不論沙津菜熱食素食麵包乳酪穀物的選擇都多而且味道好 特別較多素食 對喜歡多菜少肉的人來說是一大喜訊 環境舒服 食材新鮮 服務好 有足夠時間慢慢進食 如可提供炸魚凍麥皮軟芝士純乳酪 水果可去皮 咖啡機的latte量可加大更好 是值得推薦的早餐自助餐餐廳
用餐日期:2023/12/14
可用餐時段:6:30-10:30,4小時
用餐費用(每人):$128+1
餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服

這次水果中有沒去皮的橙 水果如提供去皮的會更好

2023-12-14
$140.8 (Breakfast)
2023-12-05 1364 views
好多款式,第一次來食,比想像中多有生蠔、長腳蟹、凍蝦,熟食有牛扒羊架火腿,全部都唔錯,亦有燒味部,天婦羅同pizza熟食可以再多少少種類,因為老人家唔食生野唯壽司種類比較少同埋不太吸引甜品好味而且都多款,又有雪糕地方寬敞唔會好逼,總括嚟講性價比好高
好多款式,第一次來食,比想像中多

熟食可以再多少少種類,因為老人家唔食生野

壽司種類比較少同埋不太吸引

甜品好味而且都多款,又有雪糕

地方寬敞唔會好逼,總括嚟講性價比好高
甜品,面包布甸好味
天婦羅
甜品,面包布甸好味
天婦羅
2023-12-02 1943 views
之前睇過呢間餐廳評價唔錯,加上今日我媽生日,知道呢間餐廳好難book位,所以預先一個月到去book3個人自助午餐,由於臨近聖誕,所以價錢加到成人$426.8/位,長者同小童$305.8/位,以上價錢已全部計+1,由於現場太多嘢食,所以我都食唔晒。凍海鮮:生蠔爽口、小龍蝦同龍蝦鉗啖啖肉、有龍蝦味同彈牙、今日最驚喜嘅係有長腳蟹,不過可惜偏鹹,至於海蝦同青口完全冇味。刺身:北寄貝、八爪魚同鯛魚好食熟食扒類:燒牛肉同豬腩卷好食,最驚喜係自助午餐有火雞同楓糖火腿過火雞肉過熟,影響口感,楓葉火腿唔錯天婦羅:蝦一般,淡茂茂,金菇、茄子紫薯獅子狗好食甜品:聖誕蛋糕材料用朱古力同抹茶、藍莓芝士餅、60%朱古力蛋糕、布甸、奶凍、白慕絲桃、草莓撻唔錯,至於朱古力蛋糕、雲石蛋糕、蝴蝶酥同椰撻就冇食雪糕:檸檬青檸、楓糖合桃、焦糖、士多啤梨、曲奇、雲呢拿好食,因為太飽冇食到瑞士朱古力同薄荷朱古力味至於熱盤除左Fish and chips外,沙律,燒味、炒粉麵飯、點心、燒物、壽司同印度食品就冇食總結$426.8食一餐自助午餐,由於將近聖誕關係,有火雞又有楓糖火腿同長腳蟹食都唔錯,不過凍海鮮區如果有埋螺食就更好。

刺身:北寄貝、八爪魚同鯛魚好食

天婦羅:蝦一般,淡茂茂,金菇、茄子紫薯獅子狗好食

自助午餐
2023-12-01
$388 (Lunch)
自助午餐
  • 生蠔
  • 甜品
  • 凍海鮮
  • 海鮮
2023-11-26 945 views
很多美食,超級好美凍海鮮有 : 龍蝦鉗,生蠔,海蝦,大頭蝦,清口,長腳蚧清蒸龍蝦每次蒸一籠,想食要早去排隊,每人半只,數夠人數後要等下轉。清酒鮑魚一樣要排隊,不是人人有,只出一次 !!!刺身推薦劍魚,赤蝦甜品有很多款式,都很美味不過食龍蝦一點都不好,好像要跟人搶一樣,每次都要排隊,量也不多,那麼多人一整晚下來共攞了3次(1只半)。這裏也沒有羊扒,真的很失望更失望的是0830先開始出的梳乎理,比我食過的都差!!!
很多美食,超級好美
凍海鮮有 : 龍蝦鉗,生蠔,海蝦,大頭蝦,清口,長腳蚧
清酒鮑魚一樣要排隊,不是人人有,只出一次 !!!
刺身推薦劍魚,赤蝦
甜品有很多款式,都很美味
這裏也沒有羊扒,真的很失望
更失望的是0830先開始出的梳乎理,比我食過的都差!!!
2023-11-25
2023-11-25 637 views
位於逸東酒店的普慶餐廳其復古主題跟懷舊風格裝潢甚具人氣最近有朱古力主題的週末下午茶自助餐為大家帶來一系列沉浸式朱古力體驗首先為大家帶來琳瑯滿目的朱古力甜點陣有熱情果白朱古力蛋糕 藍莓白朱古力慕絲卷蛋精緻的雙重朱古力鬆餅 朱古力麵包布甸還有即席炮製的香濃朱古力熱香餅 邪惡十足甜品櫃另一邊則準備了三座朱古力噴泉 有黑朱古力 白朱古力和士多啤梨朱古力三種口味朱古力控看到一定會失控的旁邊配料包括棉花糖 可可方塊 餅乾棒等可任選還有多達十二款 ᴍöᴠᴇɴᴘɪᴄᴋ 雪糕任吃 配搭出不同滋味鹹點方面也蠻多選擇 有海蝦及青口等海鮮供應日式有一系列壽司及天婦羅 中式的點心和粉麵也不錯甚有驚喜的是惹味咖哩青口和風味燒菠蘿脆皮又豐富的龍蝦小漢堡讓我們吃完又吃飲品方面當然也有朱古力素材加入戰場邪惡的朱古力榛子奶昔順滑又香濃 還有青蘋果茉莉花茶 橙汁 咖啡等等可解膩整體來說以下午茶時段 性價比算蠻高選擇豐富 食材也新鮮製造最近的朱古力主題必定吸引不少粉絲整整𝟷𝟸𝟶 分鐘的自助餐是完滿的美食之旅啊

位於逸東酒店的普慶餐廳

整體來說以下午茶時段 性價比算蠻高
選擇豐富 食材也新鮮製造
最近的朱古力主題必定吸引不少粉絲
整整𝟷𝟸𝟶 分鐘的自助餐是完滿的美食之旅啊
喜歡吃自助餐的朋友仔,相信對逸東酒店𝐄𝐚𝐭𝐨𝐧 的🧡普慶𝐓𝐡𝐞 𝐀𝐬𝐭𝐨𝐫 並不陌生。這間長期火紅的自助餐餐廳,經常性爆滿😳,我身邊的朋友不少都吃過好幾次,說質素相當高呀~ 餐廳裝修懷舊,港式餐廳的設計,又特別又有特色😆,好值得拍照留念呀📸! 美食專區和用餐環境都寬敞舒適,吃得好舒服~ ☆ 普慶海鮮航•自助晚餐🍽️ ⏰^晚上𝟎𝟔:𝟑𝟎-𝟎𝟗:𝟑𝟎 💰星期一至四: 👨🏻👩🏻 $𝟔𝟐𝟖 👦🏻👧🏻🧓🏻👵🏻$𝟒𝟓𝟖 💰星期六至日&公假及前夕: 👨🏻👩🏻$𝟔𝟗𝟖 👦🏻👧🏻👵🏻$𝟓𝟎𝟖 ☆ 冷盤海鮮 即開生蠔🦪、蟹腳🦀、波士頓龍蝦🦞、麵包蟹、小龍蝦、海蝦及翡翠螺,超多款式。愛吃海鮮的朋友,不要錯過啦~ ☆ 沙律🥗及凍盤❄️ 各種沙律、芝士拼盤🧀,最特別的是有粉皮和水晶肴肉呀! ☆ 刺身 及 壽司🍣 刺身有三文魚、劍魚、吞拿魚、赤蝦、北寄貝,也有卷物和和自助餐少見的手卷哦~ ☆主打美食 即蒸的活波士頓龍蝦、北京烤鴨、清酒煮鮑魚等輪流上場。另外當然不少得,燒牛肉🥩、意大利豬腩卷、燒卡津雞、羊𣕧、威靈頓三文魚🐟、竹笙鮑魚扣鴨掌、燒腩仔、叉燒、油雞等等,好豐富呀(≧▽≦)~當中我最推介⭐️金黄色的威靈頓三文魚,

美食專區和用餐環境都寬敞舒適,吃得好舒服~

☆ 普慶海鮮航•自助晚餐🍽️

⏰^晚上𝟎𝟔:𝟑𝟎-𝟎𝟗:𝟑𝟎

☆ 冷盤海鮮

☆ 沙律🥗及凍盤❄️

各種沙律、芝士拼盤🧀,最特別的是有粉皮和水晶肴肉呀!

☆ 刺身壽司🍣

☆主打美食

即蒸的活波士頓龍蝦、北京烤鴨、清酒煮鮑魚等輪流上場。另外當然不少得,燒牛肉🥩、意大利豬腩卷、燒卡津雞、羊𣕧、威靈頓三文魚🐟、竹笙鮑魚扣鴨掌、燒腩仔、叉燒、油雞等等,好豐富呀(≧▽≦)~當中我最推介⭐️金黄色的威靈頓三文魚,外酥内軟,魚肉嫩滑。

☆ 甜品🍮

甜品款式一樣豐富,有𝟏𝟎種不 同口味的雪糕及雪葩🍦,又有即製薄餅和雞蛋仔😍! 雞蛋仔外脆內軟,我差不多吃了一底半阿🤣🫣!!! 除此之外,還有超受歡迎的即焗梳孚厘及多款蛋糕😗,記得留肚試試啦~
2023-11-02 1905 views
一貫以來,吃自助餐都是有親朋好友、公司同事生日才去做的事,其優點是食物的選擇多和坐的時間長,加上有些自助餐更有打折優惠,甚至買三送一或買四送一,最適合一般公司同事互慶生日時的選擇。曾幾何時有部門同事生日,各同事在一日式居酒屋為他慶生,席間興高採烈,開了好幾支清酒共飲,到頭來弄到不喝酒的女同事不滿,因為那條酒數也要不喝酒的同事互夾。而吃自助餐就不會有這些事而頭痛了,互夾的錢就會有所預算,人人相等不多也不會少。今天女兒說去吃自助餐,讓我想起以上以前的往事。今天兩口子來到佐敦逸東酒店,光顧的一間叫普慶餐廳。女兒說,餐廳場地很大,小心迷失方向,尋不回自己的座位。果然,餐廳攞滿食物於每一角落,我覺得更適合小朋友在當中,尋尋覓覓。食物方面,這自助餐樣樣都齊全,海鮮類、扒類、沙律、熱盤,糕點甜品等,更有素食地帶,方便吃素菜的客人。五六日光顧,更有特別時段,供應一些一至四沒有的出品,例如清蒸波士頓龍蝦、清酒煮鮑魚,在不同時段,更供應北京片皮鴨、疏乎梨等等,想襯熱吃的話,就要在侍應響鈴前排定隊去領取好了,否則食物派完就要再等下一輪,因為食物是即做即派保持新鮮程度。總括這餐自助餐,價錢算適中,因我是剛六十

總括這餐自助餐,價錢算適中,因我是剛六十出頭的長者,別家的多數六十五以上才有長者價,這餐廳一到六十就有折扣,算是實惠。
2023-10-20
2023-10-24 1991 views
食物選擇少,味道差!去之前我曾經問過餐廳周末會比閒日多咗d咩菜式,結果只係見到佢講既部份,而且好似連閒日話有嘅菜式都唔見!冷盤海鮮質素麻麻,亦唔見龍蝦鉗同翡翠螺,生蠔亦比較細隻,唔重蠔味,質地尚算creamy,即蒸龍蝦每半小時出一輪,係可以拎到嘅,如果你唔太遲排隊的話,有職員負責數人數,大概話你知今水你有無份,龍蝦感覺係新鮮嘅,有膏,可惜好似蒸過龍,好似橡筋咁!片皮鴨同清酒煮飽魚只會出一次,好多人排隊,我見有客人排排下都無心機排,走咗!食物配給制,生蠔每人每次得兩隻,飲品每人每次一杯,唔適合一家大細囉,幫屋企人拎埋要走幾轉!熱葷選擇比較少,味道亦一般,條紅斑好難食,感覺唔係新鮮嘢,粉絲蟶子好細隻,亦食唔出蟶子味!甜品質素還好,選擇都算多,如果早點拿的話,但有一款蛋糕係剷唔起嘅,蓉蓉咁,梳乎里有點overdone!整體感覺好差,唔會再有下次!利申:可能買二送二,三百幾元可能會覺得ok既,但我兩個食咗千幾元就覺得好唔抵,將貨就價係常態,下次會小心選擇,今次太伏!

整體感覺好差,唔會再有下次!

2023-10-23
2023-10-22 4864 views
用餐日期:2023/10/20可用餐時段:6:30-10:30,4小時用餐費用(每人):$128+1 餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服 服務:服務員服務有禮貌態度好 收碟及時 食物及時refill 沙律吧:這家是我最喜歡的酒店沙津吧 菜新鮮 配料選擇多 有黑醋醬 味道好 乳酪:乳略有3種味道 1款穀物芭菲 果醬3款 可惜沒有純乳酪選擇穀物:有4款穀物 3款果乾 2款牛奶 可額外要求植物奶 如有Overnight Oat更好麵包:有多於10款 提供牛油 果醬 朱古力醬 有2款芝士 3款火腿片 如有軟芝士提供更好熱食:有素食區 煎蛋區 6款煎炸物 中式點心 日式煎鯖魚 粥麵 印式熱食等 選擇多 素食區啡菇 炸薯餅 味道好值得推嶣水果:有3款,味道正常鮮甜飲品:有果汁 茶 咖啡 咖啡味道好 但3部咖啡機只有1部有接牛奶 latte類如多人用時要排隊等總結:這家的早餐自助餐是我個人酒店早餐自助餐第1選擇也較常去的一間 因價格合理 不論沙津菜熱食素食麵包乳酪穀物的選擇都多而且味道好 特別較多素食 對我喜歡多菜少肉的人來說是一大喜訊 環境舒適食材新鮮 服務好 有足夠時間慢慢
用餐日期:2023/10/20
可用餐時段:6:30-10:30,4小時
用餐費用(每人):$128+1
餐廳環境:環境整潔乾淨 冷氣足 檯與檯之間闊落 坐得舒服
水果:有3款,味道正常鮮甜
總結:這家的早餐自助餐是我個人酒店早餐自助餐第1選擇也較常去的一間 因價格合理 不論沙津菜熱食素食麵包乳酪穀物的選擇都多而且味道好 特別較多素食 對我喜歡多菜少肉的人來說是一大喜訊 環境舒適食材新鮮 服務好 有足夠時間慢慢進食 如3部咖啡機都可出有奶類咖啡 有炸魚 軟芝士 純乳酪 Overnight Oat 更好
2023-10-20
$140.8 (Breakfast)
  • 沙律